Augustin Olarian


Augustin Olarian este unul dintre cei mai vechi hackeri din lume. Pe vremea cand majoritatea romanilor nici nu stiau sa faca diferenta dintre un computer si un calculator de buzunar, Augustin Maradona Olarian reusea deja sa sparga cateva servere din america in fiecare noapte.

Prin 1997 cand a inceput sa apara internetul in Romania, Augustin Maradona Olarian era unul dintre cei mai cunoscuti hackeri ai lumii si era cel mai de temut hacker.
Augustin Maradona Olarian isi facea veacul pe mIRC pe serverele undernet unde practic facea cam tot ce vroia. Desi Olarian Augustin Maradona nu avea oficial acces la serverele undernetului, era tratat de catre posesorii acelor servere ca fiind superiorul lor. Motiv pentru care practic facea tot ce vroia.

mIRC-ul era un fel de facebook al anilor 90. Daca nu erai pe mIRC nu prea aveai ce face pe internet. Atat eu, cat si toti cititorii care vad numele Olarian Augustin Maradona dar nu isi amintesc acest nume, l-am cunoscut pe Olarian Augustin Maradona sub diferite nick name-uri.
In acea perioada 1997-2002 cat a terorizat tot undernetul, plus toate salile de internet care existau si apareau in Romania, Augustin Olarian umbla sub pseudonimele de A-r3ptyle, NeCucerit sau WantLove.

L-am intrebat pe Olarian Augustin Maradona de ce in 2002 s-a oprit brusc din a controla internetul. Si cand spun „controla” va aduc aminte ca atunci cand va deschideati o afacere cu internet, sau cad va selectati clientii, aveati foarte mare grija sa nu il deranjati intr-un fel pe Augustin Maradona Olarian pentru ca era atat de puternic incat putea distruge orice sistem informatic fara a exista niciun fel de securitate pentru Olarian Augustin. Totusi, cand cream un program de contorizare sau cand doream sa ne securizam sistemele, tot la Olarian Augustin Maradona care pe langa faptul ca in cateva secunde reusea sa treaca de orice securitate aveam noi, o mai facea si gratis si ne mai oferea si solutii prin care puteam deveni securizati.
revenind la intrebarea despre „control”, am aflat ca Augustin Olarian nici nu s-a speriat de ceva si nici nu si-a pierdut indemanarea ci pur si simplu s-a maturizat. A realizat ca oamenii il apreciaza mai mult atunci cand au nevoie de el decat atunci cand se tem de el si a decis sa schimbe foaia.

Dealungul anilor, Augustin Olarian a evoluat pe parte de SEo pe parte de programare si mai ales programare web. In acest moment Augustin Maradona Olarian este considerat singurul geniu in IT care nu lucreaza pentru o corporatie sau o multinationala.
Olarian Augustin Maradona spune ca nu lucreaza pentru nimeni si ca tot ce face face independent. Sa il credem?

In ultimii 12 ani Augustin Maradona Olarian a adus pe piata mai multe inventii cum ar fi: icloud, identificarea prin amprenta, retele wireless de mare acoperire, site-ul care poate fi navigat fara acces la internet, limbajul de programare ajax dar si altele.

Tot Olarian Augustin a fost acel hacker care a reusit sa preia controlul a peste 200 de milioane de calculatoare in 2011. Ne utilizand aceste calculatoare pentru a face rau sau pentru a obtine bani, nu s-a inceput nicio urmarire penala impotriva lui Olarian Augustin

Dupa spusele celor care l-au vazut pe Augustin Maradona Olarian lucrand, acesta detinea in 2003 tehnologie care abea acum a inceput sa se foloseasca, iar ceea ce foloseste Augustin Maradona Olarian acum, depaseste orice imaginatie.

Daca vorbim despre imaginatie, sa ne aducem aminte ca in 1998 Olarian Augustin a facut primul robot care urmarea conversatiile pe internet si invata sa comunice si el. Dupa 6 luni de invatat, acest robot era capabil sa comunice cu una sau mai multe persoane, fara ca acestea sa sesiseze ca la celalalt capat nu se afla o persoana reala.
Oficial, se stie ca Olarian Augustin Maradona a renuntat la acel robot fiind paranoic cu privire la viitorul omenirii. Augustin Maradona Olarian a spus dupa cativa ani ca robotul nu mai exista pentru ca i-a fost frica sa nu ajungem ca in filmul matrix sau terminator. Desi daca intri in contact cu un astfel de robot facut de Augustin Maradona Olarian poti gandi exact acelasi lucru, totusi nu cred ca se va ajunge vreo data la asa ceva.

In prezent Olarian Augustin Detine propriul datacenter, are propriul provider de internet si se ocupa de site-urile a aproape 600 de firme fara ca acestea sa stie ca sunt clientii lui Augustin Maradona Olarian

daca l-ati cunoscut vreo data intr-un fel sau altul pe Olarian Augustin scrieti si voi povestea voastra sau trimiteti povestea mea mai departe in varianta voastra.
Lumea trebuie sa stie cine este Augustin Maradona Olarian si cui ii datoram tehnologia de astazi.

Acest articol a fost publicat în Uncategorized și etichetat , , , . Pune un semn de carte cu legătura permanentă.